Hel kyckling
Hel kyckling passar utmärkt när du får hem gäster eller vill laga ett större mål mat. Tillagning sker med fördel i ugn och kycklingen är klar när temperaturen når 82 grader.
Köttet finns från en rad olika ursprung, bl.a. Sverige, Nederländerna, Lettland, Brasilien och Polen.
Hel anka
Ett mycket saftigt och gott kött som är populärt på lyxkrogar runt om i världen.
Köttet finns från en rad olika ursprung, bl.a. Sverige, Nederländerna, Lettland, Brasilien och Polen.
Ankbröst
Ett mycket saftigt och gott kött som är populärt på lyxkrogar runt om i världen.
Köttet finns från en rad olika ursprung, bl.a. Sverige, Nederländerna, Lettland, Brasilien och Polen.
Kalkonbröst
Kycklingfilé
Bröstfilé eller filié är kycklingens största styckningsdetalj. Köttet är magert och passar till en mängd olika rätter och tillagningsmetoder som exempelvis wok.
Köttet finns från en rad olika ursprung, bl.a. Sverige, Nederländerna, Lettland, Brasilien och Polen.
Kycklinglår
Låret sitter på den övre delen av klubban och är av många ansett som den bästa delen på kycklingen. Ett magert kött som passar bra i grytor eller klassisk tillagning i ugn.
Köttet finns från en rad olika ursprung, bl.a. Sverige, Nederländerna, Lettland, Brasilien och Polen.
Drumstick
En klassisk styckningsdetalj som är populär om man inte vill äta med kniv och gaffel. Ett magert kött som passar utmärkt till grytor och ugnstillagning.
Köttet finns från en rad olika ursprung, bl.a. Sverige, Nederländerna, Lettland, Brasilien och Polen.
Kycklingvingar
De är små, frasiga och minst lika goda som övriga styckningsdetaljer på kycklingen. Serveras med fördel som en aptitretare ihop med lite dippsås.
Köttet finns från en rad olika ursprung, bl.a. Sverige, Nederländerna, Lettland, Brasilien och Polen.